Zoek een recept

 

Zombiesandwiches

Ingrediënten voor 4 personen

  • 100 g gekookte hamreepjes (DLL, zakje)
  • 100 g geraspte kaas (emmentaler)
  • 50 g geraspte wortelen
  • 10 lange bieslooksprietjes
  • 50 g mayonaise
  • 3 potjes « Petit Suisse »
  • 10 sneden van een groot vierkant meergranenbrood
 

Bereiding

  1. Doe de Petit Suisse-kaasjes en de mayonaise in een slakom. Voeg de geraspte wortelen toe, de geraspte kaas en de hamreepjes. Meng goed. 
  2. Verwijder de korsten van het brood (met de schaar, da’s makkelijker). Smeer een dikke laag van het mengsel op 5 sneden brood. Leg er de andere sneden op en druk een beetje. Snij de boterhammen in twee. 
  3. Knip, met de schaar, de hoeken van de sandwiches weg zodat je kisten bekomt. 
  4. Versier elke sandwich met een kruis van bieslooksprietjes en serveer de sandwiches koel.
 

Kooktip

  • Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
  • Met wat ketchup kan je er bloederige sandwiches van maken …

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt