Zoek een recept

 

Zalmpapillot met groenten en salsa verde

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 zalmfilets zonder vel, elk 150 g
  • 4 eetlepels salsa verde
  • 400 g ‘wokmix’ van Thaise groenten
  • olijfolie
  • bakpapier
  • peper
  • zout
 

Bereiding

  1. Neem 4 vellen bakpapier.
  2. Leg er een beetje groenten op. Kruid de zalm met peper en zout en leg deze op de groenten. Verdeel de rest van de groenten over de 4 papillotjes.
  3. Sluit het bakpapier en laat er de vis gedurende 5 à 10 minuten in stoven.
  4. Open het papier en kruid met één eetlepel salsa verde per papillot.
 

Kooktip

Combineer met gestoomde aardappels of brood.

 

Voedingswaarde per portie

Energie: 436 kcal, Eiwit: 31,9 g, Vetstof: 23 g, Koolhydraten: 26,4 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt