Zoek een recept

 

Wok van mini-groenten met noedels

Ingrediënten voor 4 personen

  • enkele takjes verse koriander
  • 1 l groentebouillon
  • 1 pakje noedels
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 zakje wok groentenmix 400gr
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
 

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in de wok en fruit er de uisnippers, lente-ui en knoflook in aan. Voeg er overige groenten aan toe en roerbak een paar minuten.
  3. Doe er de groentebouillon bij en voeg er een beetje water aan toe. Roer om en laat de groenten beetgaar worden. Breng verder op smaak met sojasaus en sesamolie.
  4. Vermeng groenten en noedels.
  5. Werk de borden af met verse koriander.
 

Kooktip

Varieer-tips

  • Voeg er naar smaak stukjes scampi, kip, rundsfilet of varkensvlees aan toe. Kruid ze met peper en zout, bak kort aan in de olie, haal uit de pan en voeg ze pas aan het einde van de bereiding weer toe.
  • Deze wokformule gaat eveneens perfect samen met kort gegrilde tonijn.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt