Zoek een recept

 

Wittebonenkaviaar

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 blik gekookte witte cannellini bonen (240 g, uitgelekt gewicht)
  • bladpeterselie, fijngehakt
  • 2 geperste lookteentjes
  • het sap van 1 citroen
  • in olijfolie gebakken croutons
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 koffielepel paprikapoeder (zacht)
  • 2 eetlepels sesamolie
  • zout
  • zwarte peper
 

Bereiding

  1. Laat de witte bonen uitlekken, spoel ze grondig af met koud water en laat ze uitlekken.
  2. Mix ze tot een fijne puree samen met 1 eetlepel olijfolie en 2 eetlepels sesamolie, 2 geperste lookteentjes, het sap van 1 citroen, 1 koffielepel paprikapoeder (zacht), zwarte peper en zout.
  3. Versier met gehakte bladpeterselie en in olijfolie gebakken croutons. Serveer als voorgerecht of bij een mezze buffet.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt