Zoek een recept

 

Witloofbootjes met geitenkaas, honing en studentenhaver

Ingrediënten voor 12 stuks

  • 125 g ambachtelijke verse geitenkaas "Le Larry"
  • 50 g Bio studentenhavermengeling
  • 1 grote eetlepel vloeibare honing
  • 2 stronken kort witloof
  • 12 kleine blaadjes bladpeterselie
 

Bereiding

  1. Neem de rozijnen uit de studentenhavermengeling en leg ze opzij. Hak de andere droge vruchten grof met een mes.
  2. Prak de kaas met de honing met een vork, voeg de gehakte vruchten en de rozijnen toe en meng goed.
  3. Maak de witloofblaadjes los en vul ze met de bereiding. Versier elk bootje met een peterselieblaadje.
  4. Dien koel op bij het aperitief.
 

Kooktip

Als je de witloofbootjes op voorhand bereidt, dompel de basis van de blaadjes dan in citroensap zodat ze niet verkleuren.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Witloofbootjes met geitenkaas, honing en studentenhaver