Zoek een recept

 

Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel

Geniet van dit recept van Yves Mattagne

Yves Mattagne is geboren te Etterbeek in 1963. Hij heeft twee sterren in de Michelin gids van 2012 en zijn restaurant “Sea Grill” bevindt zich te Brussel. Herbeleef het Cooking Event matagne

Ingrediënten voor 2 personen

  • 25 g amandelschilfers
  • 2 chocolademoelleux van Yves Mattagne Taste of inspirations (diepvriesafdeling Delhaize)
  • 1 groene appel
  • 2 soeplepels Luikse siroop
  • 2 takjes munt
  • 4 sorbetbolletjes met amandelmelk
  • 4 stukken speculooskoek
 

Bereiding

  • Breek de speculooskoek in stukjes voor de crumble.
  • Een spuitzak met Luikse siroop vullen.
  • Snij de groene appel in stokjes.
  • Bak de moelleux in de oven.

AFWERKING EN GARNERING
Leg de speculooscrumble op de borden, enkele druppels Luikse siroop, de appelstokjes, de sorbetbolletjes met amandelmelk, de warme moelleux en werk af met muntblaadjes en een paar amandelschilfers.

 

Wijntip

Late Harvest 2008

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel