Zoek een recept

 

Tortellini met ricotta en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 soeplepels geraspte parmezaan
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 150 g pancetta
  • 1 soeplepel salie
  • 500 g tortellini met ricotta en spinazie (Rana)
  • 25 cl aangelengde verse room
 

Bereiding

  1. Hak de salie fijn. Snij de pancetta in fijne reepjes. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Laat ondertussen de pancetta bruin bakken in een pan met olie. Voeg de salie toe, meng gedurende 1 min., voeg daarna de room en de geraspte parmezaan toe.
  3. Laat gedurende enkele minuten koken en voeg de goed uitgelekte tortellini toe. Meng goed, dien onmiddellijk op in diepe borden en werk af met parmezaankrullen.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt