Zoek een recept

 

Toast met carpaccio en kwarteleieren

Ingrediënten voor 16 stuks

  • 8 plukje kervel
  • 16 kwarterleieren
  • 75 g Parijse champignons
  • 240 g rundercarpaccio
  • 1 stokbrood
  • 50 g zachte boter
 

Bereiding

  1. Snij 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snij ze in schijfjes.
  2. Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
  4. Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt