Zoek een recept

 

Tijgergarnalen en groenten uit de wok

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eetlepels aardnotenolie
  • gepelde tijgergarnalen (rauw, diepvries)
  • 1 potje groene currypasta
  • 1 zakje wokmix (600 g - diepvries)
 

Bereiding

  1. Verwarm de 2 eetlepels aardnotenolie in de wok. Bak hierin de groenten en de ontdooide tijgergarnalen gedurende 6 à 10 minuten.
  2. Kruid met 2 tot 3 eetlepels currypasta en kruid eventueel bij met peper en zout.
 

Voedingswaarde per 100 g

Energie: 205 kcal, Eiwit: 20,4 g, Totale vetstoffen: 9,7 g, Koolhydraten: 9,1 g

Recepten voor € 3

Gerelateerde recepten

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt