Zoek een recept

 

Tarantulasap met paddenbloed

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 druppels blauwe voedingskleurstof (facultatief)
  • 4 dikke kiwi's
  • 1 grenadine
  • 1 l vers sinaasappelsap
 

Bereiding

  1. Kook altijd onder toezicht van een volwassene. 
  2. Schil de kiwi’s, snij ze in kleine stukjes en doe ze in een grote schenkkan. Voeg de helft van het sinaasappelsap toe en mix tot er geen stukjes meer in zijn.
  3. Doe er de rest van het sinaasappelsap bij en, eventueel, de blauwe voedingskleurstof. Meng goed. Dek af en plaats in de koelkast tot voor het opdienen. 
  4. Giet de smoothie (sorry: het tarantulasap!) in glazen en giet er langzaam, tegen de kant van de glazen, een beetje paddenbloedgrenadine bij: de grenadine zal naar beneden zakken.
  5. Dien koud op met rietjes.
 

Kooktip

Giet de grenadine niet eerst in het glas, want dan worden de twee vloeistoffen gemengd en zal je veranderen in een pad!

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt