Zoek een recept

 

Taco’s met chipolataworsten

Ingrediënten voor 6 stuks

  • 150 g cheddar
  • 12 chipolataworsten
  • 1 krop Romeinse sla
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 pak wraps (6 stuks)
  • saus voor taco’s of tortilla’s
 

Bereiding

  1. Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
  2. Prik de chipolataworsten enkele keren in en leg ze in een grote braadpan met de olie. Bak ze op een middelhoog vuur en draai ze af en toe om.
  3. Snij ondertussen de sla in fijne reepjes, spoel en droog.
  4. Rasp de cheddar met de grove kant van de rasp.
  5. Leg de wraps op een bord, dek af met een tweede bord en verwarm ze in de microgolfoven op 800 W gedurende 1 min.
  6. Serveer alle ingrediënten apart op tafel en vergeet de saus niet. Elkeen kan zelf zijn taco naar eigen smaak beleggen.
 

Kooktip

  • Variante: Ook lekker met merguezworsten, maar die zijn pikanter.
  • Kijk op de rug van de verpakking van de wraps: een tekening legt je uit hoe je het best de wrap plooit (kies voor het "taco" model).

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt