Zoek een recept

 

Steak Rossini met Pommes Williams

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 zakje aardappelkroketten Pommes Williams (diepvries)
  • 1 eetlepel boter
  • 1 stuk foie gras – terrine 40 g
  • peper en zout
  • 4 steaks (180 g)
  • 1 potje truffelplakjes in olie
 

Bereiding

  1. Schroei de steaks dicht in de boter en bak ze dan naar smaak.
  2. Frituur de Williams kroketten.
  3. Schik op de steaks een schijfje foie gras en truffelplakjes. Serveer eventueel met rodewijnsaus en zilveruitjes (zie recept rendiersteak).
 

Kooktip

Vervang de kroketten door tagliatelle en combineer met witloof.
 

Voedingswaarde per 100 g

Energie: 896 kcal, Eiwit: 45,6 g, Totale vetstoffen: 61,2 g, Koolhydraten: 40,7 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt