Zoek een recept

 

Spaanse paella

Ingrediënten voor 4 personen

  • 100 g bio erwten DELHAIZE
  • citroen
  • 1 soeplepel citroen, rest fijngeraspt
  • 2 fijngehakte sjalotten
  • 1,5 l kippenbouillon CAMPBELL'S
  • mosselgroenten
  • 3 soeplepels olijfolie
  • olijfolie ex. Vierge fruitig
  • peper DELBEYS
  • 2 soeplepels perterselie gehakt
  • 4 pruimtomaten ontveld en ontpit
  • 500 g rijst BOSTO mediterraneo
  • Sachet malin paella DUCROS
  • 1 g saffraan
  • 2 kg spaanse mosselen
  • 1 teentje look fijngeperst
  • zout
 

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de gremolata.
  2. Bak de sjalotten, rijst en saffraan in wat olijfolie en voeg er de kippenbouillon aan toe. Laat de rijst 10 minuten inkoken en doe vervolgens de mosselgroenten bij het geheel.
  3. Voeg de Spaanse mosselen toe en naar smaak de verse groene peper. Laat dit nog 5 minuten koken.
  4. Snij de tomaten en paprika’s in blokjes en voeg deze samen met de erwten toe aan het geheel. Werk af met de gremolata (volgens smaak).
  5. Serveer met citroenschijven en olijfolie.
  6. Smakelijk!

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt