Zoek een recept

 

Soep met yoghurt en kekererwten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 240 g Bulgaarse yoghurts
  • 100 g halfvolle kefir
  • sap van 1/2 citroen
  • 0,5 koffielepel komijn
  • 1 teentje look, fijngehakt
  • 2 eetlepels kekererwten, gebruiksklaar
  • 0,25 komkommer, ontpit, fijngehakt
  • 1 gegrilde rode paprika, fijngehakt
  • 150 g rivierkreeftenvlees
  • 1 koffielepel sesamzaadjes
  • 1 eetlepel munt, fijngehakt
 

Bereiding

  1. Meng in een kom de yoghurt, de kefir, het citroensap, de komijn, de look, zout en peper.
  2. Verdeel in glazen of kommetjes. Verdeel de kekererwten, de komkommer, de gegrilde paprika en het rivierkreeftenvlees over de glazen.
  3. Bestrooi met sesamzaadjes en fijngehakte munt.
 

Kooktip

Lekker bij Turks brood.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt