Zoek een recept

 

Sinaasappelbeignets

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 arachide-olie
  • 1 ei
  • 0.5 koffielepel kaneelpoeder
  • 2 niet-behandelde sinaasappelen
  • poedersuiker voor de afwerking
  • 15 cl rum
  • 150 g zelfrijzend tarwemeel
 

Bereiding

  1. Snij de sinaasappelen in fijne ringen.
  2. Verhit de frituurolie.
  3. Klop het meel met het ei, de rum en de kaneel.
  4. Dip de sinaasappelringetjes in het deeg, schud ze lichtjes om het teveel aan deeg te verwijderen en dompel ze onmiddellijk in de hete olie.
  5. Draai ze om. Zodra de beignets aan beide zijden goudbruin gebakken zijn, leg je ze op een schaal met absorberend papier.
  6. Bestrooi met poedersuiker en dien onmiddellijk op.

Recepten voor € 3

Gerelateerde recepten

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt