Zoek een recept

 

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 bieten, in reepjes gesneden
  • 1 bokaal gegrilde artisjokharten, uitgelekt (Sacla)
  • 200 g feta, in stukken gesneden
  • 1 handvol preischeuten
  • 1 eetlepel meel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 radijzen in fijne schijfjes
  • 2 bosjes waterkers
  • zout, peper
 

Bereiding

  1. Verdeel de waterkers over 4 diepe borden.
  2. Bestrooi de stukjes feta lichtjes met meel. Bak ze 1 minuut aan elke zijde in een pan met antikleeflaag.
  3. Verdeel vervolgens de gegrilde artisjokharten, de bieten en de radijzen.
  4. Versier met preischeuten. Overgiet met vinaigrette.
 

Kooktip

Dien deze salade op met roggebrood. Als lichte maaltijd kan je er boulgour of aardappelen bij geven.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta