Zoek een recept

 

Roze pompelmoes met cocktailsaus en surimi

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eetlepels cocktailsaus
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • 4 blaadjes kropsla
  • 2 roze pompelmoezen
  • 12 middelgrote roze garnalen
  • 200 g surimisnippers
 

Bereiding

  1. Snij de pompelmoezen in 2 en hol ze uit. Neem ongeveer de helft van het vruchtvlees, verwijder alle velletjes, snij het vruchtvlees dan in kleine blokjes en laat ze uitlekken.
  2. Dep de binnenkant van de halve pompelmoezen droog en leg er een blaadje sla in.
  3. Meng de surimisnippers met de pompelmoesblokjes, de cocktailsaus, de yoghurt en de bieslook. Vul de halve pompelmoezen met deze bereiding. Zet ze in coupes.
  4. Versier elke pompelmoeshelft met 3 garnalen. Serveer goed koel.