Zoek een recept

 

Roerei met gerookte zalm en forel

Ingrediënten voor 4 personen

  • 20 g boter
  • 8 eieren
  • enkele bieslookpijpjes
  • 50 g gerookte forel
  • 50 g gerookte zalm
  • 1 takje kervel
  • peper en zout
  • 1 dl room
  • 1 potje zalmforeleitjes
 

Bereiding

  1. Klop de eieren los, kruid met peper en zout.
  2. Roer er de room doorheen.
  3. Smelt de boter en voeg de eieren toe als de boter begint te schuimen.
  4. Draai het vuur laag en roer tot de eieren smeuïg zijn.
  5. Vul de aperitiefglaasjes (of kies voor de bewaarde en gespoelde eierschalen) met het roerei.
  6. Werk de borden af met de stukjes gerookte vis, de viseitjes en de kruiden.
 

Voedingswaarde per 100 g