Zoek een recept

 

Quesadilla’s met groenten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 potje basilicum
  • 1 courgette
  • 12 sneetjes kaas van het type raclette of gouda
  • olijfolie
  • 0,25 pakje pasta
  • peper
  • 0,125 bakje spinazie
  • 8 tortilla's
  • zout
 

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente.
  2. Snij de courgette in fijne rondjes. Was de spinazie.
  3. Leg op 4 tortilla’s de kaas, schijfjes courgette, pasta, enkele blaadjes spinazie en basilicum. Kruid met peper en zout. Bedek met een tweede tortilla.
  4. Bak ze goudbruin aan beide kanten en warm ze dan 3 à 5 minuten op in een voorverwarmde oven van 180°C.
  5. Serveer goed warm, met een tomatensalade.
 

Voedingswaarde per portie

Energie: 609/2547 kcal/kJ, Eiwit: 25,5 g, Vetstof: 25,9 g, Koolhydraten: 67,5 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt