Zoek een recept

 

Pasta op Hongaarse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

  • 40 cl lichte room
  • 3 eetlepels gehakte dragon
  • 350 g penne (of andere korte deegwaren)
  • zout, peper
  • 1 koffielepel pikant paprikapoeder
  • 200 g blokjes gerookt spek
  • 1 rode paprika
 

Bereiding

  1. Laat de pasta “al dente” gaarkoken.
  2. Laat ondertussen de spekblokjes zachtjes bakken in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstoffen. Snij de paprika in kleine blokjes, doe ze bij het spek en laat alles op hoog vuur goudbruin bakken. Bestrooi met het paprikapoeder, roer 30 sec., voeg dan de room en de dragon toe. Laat 2 min. sudderen en breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer warm met de uitgelekte pasta.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt