Zoek een recept

 

Omelet met munt en ricotta

Ingrediënten voor 5 personen

  • 12 eieren
  • 1 bosje munt
  • 250 g ricotta
  • 20 g boter
  • zout
  • zwarte peper van de molen
 

Bereiding

  1. Klop de eieren tot een omelet met de ricotta. Kruid met peper en zout.
  2. Snij de muntblaadjes fijn. Fruit de helft van de munt in een pan met boter. Giet er de ei-ricotta-mengeling bij en laat de omelet naar je smaak garen. Haal de pan van het vuur en strooi de rest van de munt over de omelet.
  3. Dien op met een slamengeling.
 

Kooktip

Dit Provençaalse recept is zowel warm als lauw heerlijk.

 

Voedingswaarde per portie

Energie: 365 kcal, Eiwit: 26,5 g, Vetstof: 27,4 g, Koolhydraten: 2,6 g