Zoek een recept

 

Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 Bûche St Maure Delhaize, stukken gesneden
  • enkele takjes rozemarijn
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout
  • 3 vijgen, in stukken gesneden
 

Bereiding

  1. Snijd uit het bladerdeeg ronde vormen met een doorsnede van 5 centimeter.
  2. Leg hierop een plakje geitenkaas en een plakje vijg.
  3. Druppel wat honing over de vijg.
  4. Werk af met rozemarijn, olijfolie, peper en zout.
  5. Bak in een voorverwarmde oven op 225 graden gedurende 12 à 15 minuten en serveer als een aperitiefhapje.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn