Zoek een recept

 

Minestrone

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eetlepels kruidenmengeling (diepvries)
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper & zout
  • 0,5 zakje soepballetjes (diepvries)
  • 1 zakje soepgroenten (600 g - diepvries)
  • 30 g spaghetti
  • 1 l water
 

Bereiding

  1. Bak de groenten aan in de olijfolie.
  2. Voeg het water, de balletjes, de bouillonblokjes en de spaghetti toe. Laat vijf minuten inkoken.
  3. Kruid met peper en zout en voeg de rest van de kruiden toe.
 

Kooktip

In plaats van spaghetti kan je ook andere soorten pasta gebruiken, zoals spirelli of macaroni.

 

Voedingswaarde per portie

Energie: 168 kcal, Eiwit: 7%25252c6 g, Totale vetstoffen: 8%25252c3 g, Koolhydraten: 15%25252c8 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt