Zoek een recept

 

Marshmallow-rendieren

Ingrediënten voor 10 stuks

  • 1 pak marshmallows
  • 1 potje zilveren pareltjes (voor de versiering)
  • 100 g fondant chocolade Delhaize
  • 1 doos kleine pretzels
  • brochettestokjes
 

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Prik de marshmallows op een prikker en doop ze in de chocolade. Leg ze op een schotel bekleed met een bakpapier. Maak ogen en een neus met de suikerparels.
  3. Laat afkoelen in de koelkast.
  4. Kleef tot slot de in twee gebroken pretzels op de rendierkoppen.
 

Kooktip

Doop de onderkant van de pretzelstukken even in de gesmolten chocolade om ze op de rendierkoppen te kleven ...

 

Voedingswaarde per portie

Energie: 192 kcal, Eiwit: 2,3 g, Vetstof: 6,2 g, Koolhydraten: 32,2 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt