Zoek een recept

 

Lasagne met zeevruchten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 zakje mengeling zeevruchten (diepgevroren)
  • 500 g tomatensaus voor spaghetti van Delhaize
  • 0,5 pak Bertagni-lasagnebladen
  • een beetje paneermeel
  • 500 g bechamelsaus (Sterilgada)
  • 2 eetlepels olijfolie
 

Bereiding

  1. Ontdooi de zeevruchten en vermeng ze met de bechamelsaus.
  2. Vul de bodem van een ovenschotel met een laag zeevruchten met bechamelsaus, bedek met een laag lasagnebladen en bedek het geheel met tomatensaus.
  3. Herhaal deze werkwijze tot alle ingrediënten op zijn.
  4. Eindig met een laag bechamelsaus en bestrooi deze met een beetje paneelmeel. Laat gedurende 25 minuten garen in een oven van 200°C.
  5. Dien warm op, met een salade.
 

Voedingswaarde per portie

Energie: 528 kcal, Eiwit: 17,2 g, Vetstof: 31,4 g, Koolhydraten: 44,2 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt