Zoek een recept

 

Kruidige dunne lende, salsa van gegrilde groenten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pak diepgevroren gegrilde groenten met basilicum
  • 800 g dunne lenden
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 7 eetlepels olijfolie
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels kruidenmix voor taco’s
  • 1 zakje nachochips
  • peper en zout
 

Bereiding

  1. Meng in een schaal 5 eetlepels olijfolie met de kruidenmix voor taco’s. Wentel de dunne lenden in deze marinade zodat ze aan alle zijden bedekt zijn, dek af en laat ze rusten op kamertemperatuur.
  2. Snij de vooraf ontdooide groenten in kleine blokjes en doe ze in een kom. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe, de azijn, de gesnipperde rode ui en de koriander. Meng en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verwarm de grill of de barbecue voor. Leg er de dunne lenden op en laat ze naar eigen smaak grillen. Dien meteen op met de salsa. Serveer met nachochips en een salade.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Kruidige dunne lende, salsa van gegrilde groenten