Zoek een recept

 

Krokante groenten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 30 g boter
  • 1 koffielepel gedroogde tijm
  • 2 geperste knoflookteentjes
  • 8 halve blaadjes brickdeeg
  • het vlees van 2 tomaten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel paprikapoeder (zacht)
  • 3 paprika's
  • peper en zout
  • 0,5 versnipperde zoete ui
 

Bereiding

  1. Stoof 3 paprika’s, een versnipperde halve zoete ui, het vlees van 2 tomaten en 2 geperste knoflookteentjes met 1 koffielepel paprikapoeder (zacht), 1 koffielepel gedroogde tijm, peper en zout 20 min.
  2. in 4 eetlepels olijfolie. Strijk 8 halve blaadjes brickdeeg in met gesmolten boter. Verdeel de groenten erover.
  3. Vouw ze dicht tot driehoeken. Laat 10 min. goudbruin bakken in een warme oven (stand 6-7 - 200°C).

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt