Zoek een recept

 

Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

Ingrediënten voor 12 stuks

  • 2 sneden sneden ganzenlever “365” (80 g)
  • 8 cl verse room
  • 3 sneden kramiekbrood
  • kervel voor de afwerking
  • rode bessen voor de afwerking (facultatief)
 

Bereiding

  1. Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
  2. Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
  3. Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in 4. Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen. Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
  4. Wacht niet te lang om te serveren.
 

Kooktip

Kramiek is sneller geroosterd dan gewoon brood: pas de tijd van de broodrooster aan.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt