Zoek een recept

 

Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 appelen, geschild en in stukjes gesneden
  • 150 g veenbessen (cranberries)
  • 2 eetlepels blonde kandijsuiker
  • 70 g gemalen speculoos
  • 70 g bloem
  • 50 g gezouten boter
 

Bereiding

  1. Meng 4 geschilde en in stukjes gesneden appelen, 150 g veenbessen en 2 eetlepels blonde kandijsuiker; verdeel over 4 ovenschoteltjes.
  2. Dek ze af met crumbledeeg dat je klaarmaakte met 70 g gemalen speculoos, 70 g bloem en 50 g gezouten boter.
  3. Laat 25 min. goudbruin bakken in de oven (voorverwarmd op th. 6 -180 °C).
  4. Dien warm op met een bol vanilleijs, lauw met wat Engelse room of gewoon koud.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos