Zoek een recept

 

Kip tandoori

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 teentjes look
  • 6 sjalotten
  • 2 zakjes tandoori currypasta
  • 300 g volle yoghurt
  • 1 witte hoevekip (± 1,5kg)
  • zout
 

Bereiding

  1. Snijd de kip in blokjes.
  2. Meng de tandoori currypasta met de yoghurt.
  3. Bestrooi de stukjes kip met zout en bestrijk ze met currypasta. Dek af met folie en laat gedurende tien uur marineren in de koelkast. Draai de stukken regelmatig om.
  4. Gril de kip op de BBQ of onder de ovengrill en draai de stukken regelmatig, zodat ze knapperig worden zonder te verbranden.
  5. Serveer met pilavrijst.
 

Voedingswaarde per portie

Energie: 386 kcal, Eiwit: 40 g, Totale vetstoffen: 21.5 g, Koolhydraten: 8.2 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt