Zoek een recept

 

IJskoude yoghurt met mango

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 dikke rijpe mango
  • 2 eetlepels griessuiker
  • 1 limoen
  • 500 g volle natuuryoghurt
 

Bereiding

  1. Rasp de schil van de limoen fijn en pers 1 eetlepel sap uit het vruchtvlees.
  2. Prak het vruchtvlees van de mango met een vork, doe er de suiker bij, het sap en de schil van de limoen en ook de yoghurt. Meng goed.
  3. Draai tot ijs in de ijsmachine of zet in de diepvriezer en roer af en toe om, zo kunnen zich geen ijskristallen vormen.
  4. Dien koel op. Geef er eventueel blokjes mango bij.
 

Kooktip

Dit recept kan ook met andere verse vruchten gemaakt worden: frambozen, aardbeien, perziken, enz.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt