Zoek een recept

 

Hoorntjes van de Bosphorus

Ingrediënten voor 8 stuks

  • 200 g feta
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel fijngesneden bladpeterselie
  • 1 eetlepel fijngesneden munt
  • 1 eetlepel fijngesneden koriander
  • 4 vellen brickdeeg
  • 30 g boter
  • peper
 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Prak de fetakaas met een vork, voeg de eieren toe, de kruiden en peper. Meng goed.
  3. Halveer de deegvellen. Smeer een half vel lichtjes in met gesmolten boter, draai om, leg er wat fetamengsel op en rol op tot een hoorntje. Maak op deze manier 8 hoorntjes.
  4. Leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 15 min. goudbruin in de oven, draai halverwege de baktijd om.
  5. Dien warm op met een gemengd slaatje.
 

Kooktip

  • Deze vulling is ook geschikt voor kleine gesloten brickdriehoekjes die je goudbruin bakt in de friteuse. 
  • Om mooie hoorntjes te vormen, plaats je je vinger in het midden van de rechte kant van het halve brickvel en rol je op.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt