Zoek een recept

 

Hanenkammen in papillot

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g hanenkammen
  • 8 eetlepels droge witte wijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels dikke room Taste Of Inspirations
  • 4 eetlepels gehakte verse kruiden (peterselie en bieslook)
  • zout en peper
 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 -180°C.
  2. Snij 4 rechthoeken bakpapier en vouw ze in twee voor een vierkant.
  3. Borstel de hanenkammen af (laat ze niet in water weken), snij de grootste in stukken en verdeel ze in het midden over de stukken papier. Giet op elk hoopje hanenkammen: 1 eetlepel olie, 2 eetlepels wijn, 1 eetlepel kruiden, zout en peper. Doe er 1 eetlepel dikke room bij en sluit de papillotten.
  4. Zet 15 min. in de oven.
  5. Dien warm op, met dikke geroosterde sneden traditiebrood. Geef er eventueel een kleine salade bij.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt