Zoek een recept

 

Green Cava

Ingrediënten voor 6 personen

  • 0,5 galia meloen
  • 1 fles gekoelde cava brut (goedkope)
  • 1 limoen
  • 3 eetlepels rietsuikersiroop
  • verse munt
 

Bereiding

  1. Schil de halve meloen en snij het vruchtvlees in blokjes, je hebt ongeveer 300 g nodig. Doe ze in een grote karaf, voeg het limoensap toe en de rietsuikersiroop. Mix tot een gladde puree. Dek af en bewaar in de koelkast.
  2. Voeg, net voor het serveren, geleidelijk aan de goed gekoelde cava toe en meng. Dien meteen op in champagneglazen. Versier eventueel met een stukje meloen, doe er enkele muntblaadjes bij en geniet!
 

Kooktip

De hoeveelheid rietsuikersiroop hangt af van je eigen smaak en het suikergehalte van de meloen.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt