Zoek een recept

 

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

Video aanwezig

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 1 dl halfvolle melk
  • truffelolie
  • 4 sneden peperkoek
  • 1 dl kippenbouillon
  • 600 g aardappelen
  • 1 foie gras – terrine 40 g
  • peper en zout
 

Bereiding

  1. Laat de peperkoek drogen in de oven op 100°C (ongeveer 1 uur). Verbrokkel.
  2. Bak de gevulde duiven (zie verpakking). Verhit de kippenbouillon en mix met de foie gras tot een gladde massa.
  3. Warm de aardappelpuree op en voeg enkele druppels truffelolie toe om af te werken.
  4. Serveer de duiven met aardappelpuree en foiegrassaus. Bestrooi ten slotte met peperkoekcrumble.
 

Kooktip

Op het einde van het jaar worden de duiven verkocht in je Delhaize winkel met 3 heerlijke gebruiksklare vullingen (pick’N mix): een vulling met eendenlever, een vulling met druiven en een vulling met paddestoelen
 

Voedingswaarde per portie

Energie: 700 kcal, Eiwit: 33%252c6 g, Totale vetstoffen: 46%252c5 g, Koolhydraten: 37 g
  • Home
  • Recepten
  • Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree