Zoek een recept

 

Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 mespunt harissa in tube
  • 4 stukken kabeljauwmoten
  • 1 bosje koriander
  • 8 soeplepels mayonaise
  • 2 soeplepels olijfolie
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • zout, peper van de molen
 

Bereiding

  1. Verwijder de steeltjes van de koriander. Houd ze apart.
  2. Hak de korianderblaadjes fijn met de keukenrobot.
  3. Doe ze in een kom met de mayonaise, olie, paprika, harissa en een snuifje zout. Meng het geheel zorgvuldig.
  4. Leg de koriandersteeltjes in een stoommandje. Leg daarop de kabeljauwsneden. Kruid met zout en peper.
  5. Stoom ze 12 à 15 minuten. Leg ze op verwarmde borden en serveer de mayonaise apart.
 

Kooktip

Serveertip: Serveer met basmatirijst versierd met verse korianderblaadjes.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa