Zoek een recept

 

Gegrilde garnalen met hun sausje

Ingrediënten voor 4 personen

  • 5 cl chilisaus
  • 1 kg diepgevroren gamba's
  • 1 dl Ketjap Marinade
  • 1 lente-uitje
  • 1,5 koffielepel mierikswortel
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 0.5 koffielepel sojasaus
  • 0.25 koffielepel tabasco
 

Bereiding

  1. Verwarm de grill of de barbecue voor.
  2. Saus: meng in een kom de Ketjap Marinade met de chilisaus, de mierikswortel, de tabasco en de sojasaus. Voeg het gesnipperde lente-uitje toe. Zet opzij.
  3. Smeer de ontdooide gamba's in met olijfolie. Gril ze 3 minuten aan elke zijde.
  4. Verdeel over de borden. Dien op met de saus.

Recepten voor € 3

Gerelateerde recepten

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt