Zoek een recept

 

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet

Ingrediënten voor 4 personen

  • 125 ml culinaire lightroom 20% vet
  • 1 doos frambozensorbet
  • 8 gesouffleerde koekjes met amandelen
  • 15 ml halfvolle melk
  • 100 ml kokosmelk
  • 4 madeleines
  • Siroopparel Monin
  • 1 takje verse munt
  • 60 g witte chocolade
 

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met de melk en room op een zacht vuur.
  2. Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde massa. Zet in de koelkast.
  3. Voor je opdient: giet de kokoschocoladegazpacho in diepe borden. Serveer met een sorbetquenelle. Werk af met de verkruimelde madeleines en gesouffleerde koekjes en versier met enkele muntblaadjes en siroopparels van Monin.
 

Voedingswaarde per 100 g

Energie: 508 kcal, Eiwit: 5.5 g, Totale vetstoffen: 26.8 g, Koolhydraten: 61.5 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet