Zoek een recept

 

Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 à 4 knoflooktenen
  • 4 eetlepels fijngehakte bladpeterselie
  • 50 g gezouten boter
  • 700 g lamsmignonnettes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels paneermeel
  • peper en zout
 

Bereiding

  1. Bak de lamsmignonnettes aan beide zijden snel goudbruin in de olijfolie in een grote braadpan op vrij hoog vuur. Neem ze eruit en verwijder het vrijgekomen braadvet.
  2. Doe de gezouten boter, het paneermeel, de peterselie en de geperste knoflooktenen in de pan. Verwarm tot de boter gesmolten is, voeg dan het vlees toe en laat alles goudbruin stoven op middelhoog vuur.
  3. Kruid met peper en serveer meteen met gegratineerde aardappelen en seizoensgroenten.
 

Kooktip

Dit recept kan je ook met lamskoteletten bereiden.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter