Zoek een recept

 

Dipsaus met wasabi

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 à 2 afgestreken eetlepels wasabipasta
  • 2 eetlepels mayonaise
  • peper en zout
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 200 g volle Griekse yoghurt
 

Bereiding

  1. Doe de wasabi en mayonaise in een kom, meng met de klopper, voeg de yoghurt toe en de tuinkers (met de schaar versneden).
  2. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  3. Dien koel op als dipsaus bij rauwkost of bij gegrild rundsvlees (brochettes, steaks, tussenrib, enz.).
  4. Ook lekker bij gegrilde zalm.
 

Kooktip

Als je wasabi niet kent, probeer dan eerst met 1 eetlepel en voeg eventueel wat extra toe als je van pittig houdt.

Variatie:
Je kan de tuinkers vervangen door bieslook of raketsla.