Zoek een recept

 

Couscous met groenten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 50 g amandelschilfers, geroosterd
  • citroensap
  • 300 g couscous
  • 200 g couscousgroenten, in stukjes (ui, wortel, courgette, rode paprika, erwtjes)
  • 3,5 dl kippenbouillon
  • 3 eetlepels olijfolie
 

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook.
  2. Voeg de groenten toe en laat 3 minuten koken of tot ze beetgaar zijn.
  3. Haal de pan van het vuur en roer de couscous door de bouillon.
  4. Wacht 5 minuten tot al het vocht opgenomen is.
  5. Roer de couscous luchtig los met een vork en meng er intussen de olijfolie en de amandelschilfers door.
  6. Werk af met wat citroensap.
 

Voedingswaarde per 100 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt