Zoek een recept

 

Confettitaartjes

Ingrediënten voor 6 stuks

  • 120 g mascarpone
  • 50 g ultrafijne griessuiker
  • 5 cl verse room
  • 200 g verse vruchten naar keuze (nettogewicht, geschild en/of ontpit)
  • 6 zanddeegtaartjes klaar om te vullen
  • veelkleurige suikerpastilles
 

Bereiding

  1. Prak de mascarpone (met een vork) met de suiker en de verse room, roer met de garde tot een gladde room.
  2. Snij het fruit in kleine blokjes en meng ze.
  3. Verdeel de fruitblokjes over de taartbodems.
  4. Bedek ze met de room, strijk de room een beetje open met de rugkant van een lepel.
  5. Bestrooi met de suikerpastilles en serveer snel zodat de taartbodems knapperig blijven.
 

Kooktip

  • Als je kiest voor appels, peren en/of bananen: doe bij deze fruitsoorten wat citroensap zodat ze hun mooie kleur behouden.
  • Kook altijd onder toezicht van een volwassene.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt