Zoek een recept

 

Chocopasta

Ingrediënten voor 1 stuks

  • 110 g « Callets » of gehakte pure dessertchocolade
  • 1 gesuikerde geconcentreerde melk in tube
  • 110 g zachte boter, ongezouten of gezouten
 

Bereiding

  1. Laat de chocolade au bain-marie smelten in een grote steelpan.
  2. Neem van het vuur, voeg de zachte boter toe en meng met de garde.
  3. Voeg dan de gesuikerde geconcentreerde melk toe en meng opnieuw.
  4. Laat, af en toe roerend, afkoelen.
  5. Schep in een pot, dek af en zet in de groentelade van de koelkast zodat de pasta een ideale consistentie krijgt en behoudt.
  6. Een lekkernij op de boterhammen!
 

Kooktip

Je kan ook melkchocolade en/of chocolade met hazelnoten gebruiken.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt