Zoek een recept

 

Chocoladefondue

Ingrediënten voor 4 personen

  • 150 g 4/4-cake
  • 4 schijfjes ananassen
  • 1 appel
  • 2 bananen
  • 10 cl gesuikerde geconcentreerde melk
  • 2 peren
  • 250 g pure chocolade
  • 20 cl vloeibare verse room
 

Bereiding

  1. Pel de bananen en snij ze in dikke plakken.
  2. Schil en ontpit de appel en de peren.
  3. Snij het vruchtvlees in blokjes.
  4. Verdeel het stuk cake in blokjes.
  5. Snij de schijfjes ananas in grote stukken.
  6. Verdeel al deze stukken fruit en cake over kleine kommetjes.
  7. Breek de chocolade in stukken.
  8. Giet de room, de geconcentreerde melk en de chocolade in een pannetje.
  9. Warm het geheel op een zacht vuurtje op, net zolang tot je een homogene massa bekomt.
  10. Met een prikkertje kunnen de kinderen de stukjes fruit of cake in de gesmolten chocolade dompelen.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt