Zoek een recept

 

Broodjes gevuld op Griekse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 voorgebakken ciabattina's
  • 80 g feta
  • 300 g minuutsteak
  • 3 eetlepels olijfolie met look
  • 1 koffielepel oregano
  • 2 eetlepels gesnipperde dille
  • 1 tomaat
  • 1 zout, peper
 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Snij de minuutsteak in kleine stukjes en bak ze in 1 eetlepel hete oliijfolie met look op hoog vuur. Kruid met peper en zout en bestrooi met oregano.
  3. Pel en ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij ook het stuk feta in blokjes.
  4. Meng de feta met 2 eetlepels olijfolie met look, de dille, de blokjes tomaat en het vlees.
  5. Snij een hoedje van de ciabattina's en verwijder een beetje broodkruim. Vul ze met de bereiding, zet er de hoedjes op en bak ze 8 minuten in de oven.
  6. Serveer goed warm.