Zoek een recept

 

Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 sneden boeren- of Ardeens brood
  • 1 eetlepel Luikse siroop
  • 0,25 rode appel
  • 50 g van een stronk geitenkaas
  • 1 handvol veldsla
 

Bereiding

  1. Besmeer de eerste boterham rijkelijk met de Luikse siroop.
  2. Bedek met de in fijne schijfjes gesneden appel.
  3. Snij de geitenkaas in plakjes en leg ze op de appels. Schik daarop de veldsla.
  4. Leg er de tweede boterham op, snij in twee en geniet.
 

Kooktip

Wanneer je de boterham bereidt om mee te nemen, besprenkel de appelschijfjes dan met citroensap om verkleuring te voorkomen.

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt

  • Home
  • Recepten
  • Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop