Zoek een recept

 

Boterham met beertjesworst, komkommer en perzik

Ingrediënten voor 1 stuks

  • 1 plakje beertjesworst
  • 1 kleine komkommer
  • tandenstokers
  • 2 sneetjes toastbrood
  • 1 verse perzik
 

Bereiding

  1. Was de perzik en snijd ze in fijne plakjes.
  2. Maak ronde boterhammen met behulp van een dresseerring of een ronde uitsteekvorm.
  3. Garneer een snee brood met plakjes perzik en worst en bedek met de andere snee.
  4. Rol een plakje beertjesworst rond een stuk komkommer.
  5. Prik de komkommer op de boterham met behulp van een tandenstoker.
 

Voedingswaarde per 100 g

Energie: 142 kcal, Eiwit: 6,5 g, Totale vetstoffen: 3,6 g, Koolhydraten: 20,9 g
  • Home
  • Recepten
  • Boterham met beertjesworst, komkommer en perzik