Zoek een recept

 

Biefstuk met rucola en pasta pesto

Ingrediënten voor 4 personen

  • balsamicoazijn
  • 50 g grana padano (schilfers)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout
  • 100 g rucola
  • 4 rundersteaks 150 g elk
  • 100 g verse rucolapesto (koeltoog)
  • 250 g verse tagliatelle
 

Bereiding

  1. Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op temperatuur kunnen komen.
  2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  3. Giet af en bewaar een beetje van het kookvocht.
  4. Vermeng de tagliatelle met de rucolapesto, voeg eventueel een scheutje kookvocht toe.
  5. Kruid de steaks met peper en zout.
  6. Rooster of bak ze 4 minuten per kant (of naar eigen voorkeur) in een pan met een likje olijfolie.
  7. Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  8. Maak de rucola aan met olijfolie, een straaltje balsamicoazijn, peper en schilfers grana padano
  9. Snijd de steaks voor het serveren in plakken.
  10. Serveer met pasta met rucolasalade.
 

Voedingswaarde per 100 g

Energie: 574 kcal, Eiwit: 44.9g g, Vetstof: 27.8g g, Koolhydraten: 36.3g g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt