Zoek een recept

 

Auberginerolletjes met rundvlees

Video aanwezig

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 eetlepel basilicum
  • 1 zakje gegrilde aubergines (diepvries)
  • 2 gehakte steaks (rund) van 125 g elk
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper & zout
  • 1 takje rozemarijn
  • 400 g verse tomaten
 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de tomaten in blokjes en stoof ze twintig minuten in de olijfolie, samen met de basilicum.
  3. Bak de gehakte biefstuk rul in de olijfolie tot hij begint te kruimelen.
  4. Laat de aubergines ontdooien en maak er rolletjes van, die je vult met twee eetlepels gebakken tomaat en twee eetlepels gehakt.
  5. Warm de rolletjes gedurende vijf minuten goed door in de oven.
 

Kooktip

Als je geen rozemarijn in huis hebt, kan je dit altijd vervangen door basilicum
 

Voedingswaarde per 100 g

Energie: 184 kcal, Eiwit: 14,4 g, Vetstof: 12,2 g, Koolhydraten: 4,7 g

Recepten voor € 3

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt