Zoek een recept

 

Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 takjes bladpeterselie
  • 120 g geitenkaas (in rolletje)
  • 50 g verse kaas in schaaltje (Philadelphia of andere)
  • peper
 

Bereiding

  1. Hak de peterselieblaadjes fijn en doe ze in een bord.
  2. Prak de kazen en een beetje peper met een vork tot een glad mengsel.
  3. Leg een twintigtal dikke garnalen opzij en doe de rest bij het kaasmengsel.
  4. Meng goed met een soepele spatel.
  5. Spoel je handen onder koud water en maak kleine balletjes, leg ze één voor één in het bord met de peterselie.
  6. Rol de balletjes in de peterselie tot ze volledig bedekt zijn.
  7. Dek af met vershoudfolie en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  8. Versier elk "snoepje" met 1 garnaal en steek vast met een tandenstoker.
  9. Serveer koel bij het aperitief.
 

Kooktip

Je kunt de peterselie geheel of gedeeltelijk vervangen door bieslook.

Recepten voor € 3

Gerelateerde recepten

Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt